Yaşam

Film İzleme bahanesiyle eve çağırdığınız Flörtünüzle İzleyebileceğiniz Romantik ve Komedi Dolu Filmler

Merhaba. Romantik bir randevu ayarladınız mı ya da sevgilinizle güzel bir film izlemek istiyorsunuz ama aklınıza bir film gelmiyor mu? İşte bu içerikteki filmler tam size göre. Romantizm ve komedinin tam ortasında yer aldığı sıcak ve samimi sinemaları bu içerikte bulabilirsiniz.

İyi seyirler.

1. Fotoğraf (2020)

Bu romantik drama filmi, ünlü bir fotoğrafçının yanında yaşayan kızının, ölen annesinin hayatını araştıran gazeteciye aşık olmasını konu alıyor. Hikaye hem geçmişte hem de günümüzde geçiyor.

Yönetmen: Stella Meghie

Oyuncular: Issa Rae, LaKeith Stanfield, Chante Adams

2. Aşk ve Basketbol (2000)

Monica ve Quincy, çocukluktan yetişkinliğe kadar birlikte basketbol oynamayı seven ve basketbol yıldızı olmak isteyen iki çocuktur. Monica, 1981’de Quincy’nin evinin yanına taşındığında ikisi sevgili oldu. Quincy daha önce hiç bu kadar basketbolcu görmemişti.

Yönetmen: Gina Prince-Bythewood

Oyuncular: Sanaa Lathan, Omar Epps, Glenndon Chatman

3. Çılgın Zengin Asyalılar (2018)

Dünyanın en çok satan kitaplarından uyarlanan bu çağdaş romantik komedi, New Yorklu Rachel Chu’nun erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak için Singapur’a yaptığı geziyi merkezine alıyor.

Yönetmen: Jon M. Chu

Oyuncular: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh

4. Sylvie’nin Aşkı (2020)

1950’lerde Harlem’de genç bir kadın, babasının plak dükkanında gelecek vadeden bir saksafoncuyla tanıştığında ikilinin aşkı, değişen zamanları, coğrafyayı ve profesyonel başarıyı aşan kapsayıcı bir romantizmi ateşler.

Yönetmen: Eugene Ashe

Oyuncular: Tessa Thompson, Nnamdi Asomugha, Eva Longoria

5. Çılgın, Aptal, Aşk. (2011)

Orta yaşlı bir kocanın hayatı, karısı ondan boşanmak istediğinde dramatik bir şekilde değişir. Barlardan kız tavlamayı öğrenen yeni arkadaşı Jacob’ın yardımıyla erkekliğini yeniden keşfetmeye çalışır.

Yönetmenler: Glenn Ficarra, John Requa

Oyuncular: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore

6. Daha Önce Sevdiğim Tüm Erkeklere (2018)

Filmde Lara Jean isimli genç bir kız sevdiği insanlara mektuplar yazar ama onları başka kimsenin görmesini istemez. Bir gün mektupların bir şekilde sahiplerine ulaşmasıyla hayatı kaosa dönüşür.

Yönetmen: Susan Johnson

Oyuncular: Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish

7. Jones’u Seviyorum (1997)

Darius Lovehall, Chicago’da güzel ve yetenekli bir fotoğrafçı olan Nina Mosley ile çıkmaya başlayan genç bir zenci şairdir. Bunun aşk mı yoksa sadece bir ilişki mi olduğunu bilmiyor. Darius arkadaşlarıyla takılırken aşk ve seks hakkında konuşurlar. Ardından Nina, Darius’un duygularının gücünü test eder ve bir dizi romantik karmaşıklığı harekete geçirir.

Yönetmen: Theodore Witcher

Oyuncular: Larenz Tate, Nia Long, Isaiah Washington

8. Büyük Hasta (2017)

Pakistan doğumlu komedyen Kumail Nanjiani ve yüksek lisans öğrencisi Emily Gardner birbirlerine aşık olurlar ama kültürleri çatışır. Emily gizemli bir hastalığa yakalanınca Kumail kendini alıngan anne babasıyla, ailesinin beklentileriyle ve gerçek hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

Yönetmen: Michael Showalter

Oyuncular: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter

9. Aşıklar Kayası (2020)

1980’lerin Batı Londra’sında bir konut partisinde geçen film, arka planda şiddet, romantizm ve müzikle iç içe geçiyor. Partide bir çift de birbirine aşık olur.

Yönetmen: Steve McQueen

Oyuncular: Dennis Bovell, Saffron Coomber, Frankie Fox

10. Otostop (2005)

Alex Hitch, erkeklerin kadınlarla flört etmesine yardım ediyor. Sara, bir New York gazetesinde dedikodu köşe yazarı olarak çalışıyor. Karşı cinsler olarak ikisi de aşk üzerine bahse girme konusunda fazla uzmandır.

Yönetmen: Andy Tennant

Oyuncular: Will Smith, Eva Mendes, Kevin James

11. Özgür Adam (2021)

Film, çok oyunculu bir çevrimiçi oyunda oyuncu olmayan bir karakter olduğunu keşfeden bir banka memurunun hikayesini anlatıyor.

Yönetmen: Shawn Levy

Oyuncular: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi

12. Kirli Dans (1987)

Yazı ailesiyle birlikte bir Catskills tatil beldesinde geçiren Frances ‘Baby’ Houseman, kampın dans eğitmeni Johnny Castle’a aşık olur. Dans ve müziği konu alan film, sınıf farklılıklarına da dikkat çekiyor.

Yönetmen: Emile Ardolino

Oyuncular: Patrick Swayze, Jennifer Gray, Jerry Orbach

13. Mezun (1967)

Film, hayatta net bir amacı olmayan ve yeni üniversite mezunu olan 21 yaşındaki Benjamin Braddock’un kendisini eski kız arkadaşı ve kızı arasında sıkışmış bulması hakkındadır.

Yönetmen: Mike Nichols

Oyuncular: Dustin Hoffman, Anne Bancroft, Katharine Ross

14. Palm Springs (2020)

Film, bir zaman döngüsünde sıkışıp kalan ve günü tekrar tekrar yaşarken tomurcuklanan bir aşk geliştiren iki düğün konuğu Nyles ve Sarah’nın hikayesini anlatıyor.

Yönetmen: Max Barbakow

Oyuncular: Andy Samberg, Cristin Milioti, JK Simmons

15. Kraliçe ve İnce (2019)

Filmin hikayesi, bir trafik durması sırasında yasal savunma için çıkan bir tartışmanın ardından bir polis memurunu öldürdükleri için kaçan genç bir çiftin etrafında dönüyor.

Yönetmen: Melina Matsoukas

Oyuncular: Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Bokeem Woodbine

16. Harry Sally ile Tanışınca… (1989)

Harry ve Sally Chicago Üniversitesi’nde birlikte okumuş olsalar da birbirlerini tanımıyorlar. Ancak mezun olduktan sonra aynı arabada New York’a giderken tanışırlar. Yolda sohbet ederken ‘Kadınla erkek arkadaş olamaz.’ sonuca varırlar. İkili New York’a vardıklarında kendi hayatlarını yaşarlar. Bir gün Harry karısından, Sally ise kız arkadaşından ayrılmış ve tanıştıklarında aralarında güzel bir dostluk başlamış olur. Bu sefer birbirlerine aşık olmaya ve arkadaşlığı bozmamaya çalışırlar.

Yönetmen: Rob Reiner

Oyuncular: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher

17. Postanız Var (1998)

Kitapçı işvereni Joe Fox ve bağımsız kitapçı sahibi Kathleen Kelly, internetin anonimliğine aşık olurlar, ancak ikisi de onun oburluğunun onu iflas etmeye çalıştığından habersizdir.

Yönetmen: Nora Efron

Oyuncular: Tom Hanks, Meg Ryan, Greg Kinnear

18. Gres (1978)

1950’lerde geçen filmde bir grup Amerikalı liseli gencin günlük hayatları müzik ve neşeyle anlatılıyor. Hikayenin merkezinde Danny ve Sandy arasındaki ilişki var. Danny ve Sandy yaz tatillerinde birbirlerini tanıyan ve aşık olan bir çifttir.

Yönetmen: Randal Kleiser

Oyuncular: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing

19. Teklif (2009)

Baskıcı bir işveren olan Margaret, ABD’deki vize statüsünü korumak ve Kanada’ya sınır dışı edilmekten kaçınmak için genç asistanı Andrew’u onunla evlenmeye zorlar.

Yönetmen: Anne Fletcher

Oyuncular: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen

20. Randevu Gecesi (2010)

Phil ve Claire Foster, ev hayatı sıkıcı ve rutin hale gelen Ollie ve Charlotte adında iki çocukları olan New Jersey’li evli bir çifttir. New York’ta bir yanlış kimlik davası, sıkılmış evli çiftin göz alıcı ve romantik bir akşam geçirme girişimini heyecan verici ve tehlikeli bir şeye dönüştürür.

Yönetmen: Shawn Levy

Oyuncular: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg

21. Stella Yivini Nasıl Geri Aldı (1998)

Stella, New York’lu renkli kız arkadaşı Delilah tarafından Jamaika’da hak ettiği birinci sınıf bir tatile gitmeye ikna edilen, San Francisco’da kırklı yıllarda son derece başarılı bir borsacıdır.

Yönetmen: Kevin Rodney Sullivan

Oyuncular: Angela Bassett, Taye Diggs, Whoopi Goldberg

22. Lekesiz Aklın Ebedi Güneş Işığı (2004)

İlişkisi darmadağın olan bir çift, birbirlerinin hafızasını sonsuza kadar silmek için tıbbi bir prosedüre tabi tutulur.

Yönetmen: Michel Gondry

Oyuncular: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson

23. Tatlı Ev Alabama (2002)

Kendini New York sosyetesi olarak yeniden keşfeden genç bir bayan, yedi yıllık ayrılıktan sonra kocasından boşanmak için Alabama’daki evine dönmelidir.

Yönetmen: Andy Tennant

Oyuncular: Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Josh Lucas

24. La La Land (2016)

Kariyerlerinde Los Angeles’ta gezinirken, bir piyanist ve bir aktris, gelecek özlemlerini gidermeye çalışırken birbirlerine aşık olurlar.

Yönetmen: Damien Chazelle

Oyuncular: Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt

25. Adınız (2016)

İki yabancı kendilerini garip bir şekilde birbirlerine bağlı bulurlar. Bir bağlantı oluştuğunda, onları farklı tutan tek şey mesafe mi olacak?

Yönetmen: Makoto Shinkai

Seslendiren: Ryûnosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryô Narita

26. Gün Doğmadan Önce (1995)

Genç bir adam ve kadın Avrupa’da bir trende tanışırlar ve sonunda Viyana’da birlikte bir akşam geçirirler. Ne yazık ki ikisi de bunun muhtemelen birlikte geçirdikleri tek gece olacağını biliyor.

Yönetmen: Richard Linklater

Oyuncular: Ethan Hawke, Julie Delpy, Andrea Eckert

27. Seni Seviyorum Adamım (2009)

Arkadaşsız Peter Klaven, düğünü için bir sağdıç bulmak için bir dizi erkek randevusuna çıkar. Ancak yeni arkadaşını çok sevmektedir ve nişanlısıyla arası bozuktur. Şimdi ikisi arasında bir seçim yapması gerekiyor.

Yönetmen: John Hamburg

Oyuncular: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones

28. Romantik Değil mi (2019)

Aşktan hayal kırıklığına uğramış genç bir kadın gizemli bir şekilde kendini bir romantik komedinin içinde bulur.

Yönetmen: Todd Strauss-Schulson

Oyuncular: Asi Wilson, Liam Hemsworth, Adam Devine

29. 40 Yaşındaki Bakire (2005)

Hiç “sevişmemiş” inek bir adam, arkadaşları tarafından kışkırtılır ve bekar bir anneyle tanıştığında üzerindeki baskının arttığını fark eder.

Yönetmen: Judd Apatow

Oyuncular: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd

30. Tatlı ve Ekşi (2021)

Gerçek dünyadaki fırsatlar ve zorluklarla karşı karşıya kalan bir çift, uzun mesafeli bir ilişkiyi sürdürmeye çalışmanın iniş çıkışlarına katlanmak zorundadır.

Yönetmenler: Kae-Byeok Lee, Kate Jopson

Oyuncular: Jang Ki-Yong, Chae Soo-bin, Krystal Jung

Sevgilinle hangi filmi izlemeyi tercih ederdin? Yorumlarını bekliyoruz.

haber-haliliye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler